DataLife Engine > Економические науки / Учебники > Гарасим П. М., Журавель Г. П., Хомин П. Я. - Фінансовий, управлінський і податковий облік у господарських товариствах (ВАТ, ЗАТ, ТОВ, ПОП, ПАП)

Гарасим П. М., Журавель Г. П., Хомин П. Я. - Фінансовий, управлінський і податковий облік у господарських товариствах (ВАТ, ЗАТ, ТОВ, ПОП, ПАП)


10 июля 2009. Разместил: stlfil
Гарасим П. М., Журавель Г. П., Хомин П. Я. - Фінансовий, управлінський і податковий облік у господарських товариствах (ВАТ, ЗАТ, ТОВ, ПОП, ПАП)


Автор: Гарасим П. М., Журавель Г. П., Хомин П. Я.
Издательство: Тернопіль
Год издания: 2003
Страниц: 522
Язык: украинский
Размер: 3,01 Мб [PDF]


У навчальному посібник)' висвітлено особливості фінансового, управлінського та податкового обліку основних засобів, запасів, коштів, розрахунків, витрат і доходів, капіталу на відкритих і закритих акціонерних товариствах, а також товариствах з обмеженою відповідальністю, приватно-орендних підприємствах, приватних агропромислових підприємствах галузей матеріального виробництва, торгівлі й постачання.
На відміну від розрізненого викладу суті кожного з видів обліку в окремих посібниках, автори комплексно і взаємопов'язано висвітлили специфіку перших за тематичним принципом, що забезпечує цілісність сприйняття загальної системи бухгалтерського обліку).
Матеріал подано з урахуванням змін і доповнень до Положень (стандартів) бухгалтерського обліку, податкового законодавства, діючого Плану рахунків, інших нормативних актів та найновіших досліджень вітчизняних і зарубіжних вчених.
Навчальний посібник призначений для студентів, які навчаються за спеціальністю "Облік і аудит". Він може бути корисним для облікових працівників, ревізорів, податкових інспекторів.

Скачать Гарасим П. М., Журавель Г. П., Хомин П. Я. - Фінансовий, управлінський і податковий облік у господарських товариствах (ВАТ, ЗАТ, ТОВ, ПОП, ПАП)

Внимание! У Вас нет прав для просмотра скрытого текста.

Вернуться назад